Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi

Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi 820x360 - Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi

Hvis du har investert i solceller, kan du ende opp med å produsere mer strøm enn du trenger. For de fleste har dette betydd at de må selge overskuddsstrømmen over nettet, ettersom strømmen ikke kan lagres. Men du kan finne andre løsninger på det som faktisk er et luksusproblem. Bruk mer av strømmen selv, for eksempel.

Dyrk egen mat

Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi 3 - Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi

Dersom du hele tiden produserer mer strøm enn du trenger, kan du investere i et oppvarmet drivhus. Der kan du dyrke mat eller blomster, eller rett og slett ha det som en trivelig vinterhage. Ja, det koster litt å kjøpe et stort drivhus, men hvis du lager strømmen selv, betaler du desto mindre for oppvarmingen.

Produser Bitcoin

Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi 2 - Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi

Strømmen kan også brukes til å produsere Bitcoin https://1bitcoin.no/, og da kan du faktisk tjene gode penger. Bitcoin er en kryptovaluta som har en skyhøy markedsverdi. Det kreves mye strøm for å lage Bitcoin, men har du mer enn nok strøm selv, kan dette være like lønnsomt som å selge strømmen til strømselskapet.

Invester i et batteri

Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi 1 - Produser Bitcoin med din egen solcelleenergi

En annen mulighet er å investere i et batteri, slik at du kan lagre overskuddsstrømmen og bruke den i perioder når solcellene dine lager mindre strøm. Du kan fortsatt bruke strømmen til et drivhus eller til å produsere Bitcoin, men med et batteri, får du en mer stabil strømtilførsel uansett vær og årstid.

Pengene du sparer på strømregningen kan brukes til å kjøpe flere solcellepaneler, og dermed kan du produsere mer energi. Da er det virkelig bare fantasien som bestemmer hva du skal bruke all strømmen til.