Om oss i Rymi

Om oss i Rymi - Om oss i Rymi

Samfunnet går mot et stadig grønnere skifte. Vi i Rymi.no savnet et miljøfokusert nettmagasin som er særlig opptatt av grønn teknologi og energi.

Hos oss kan du holde deg oppdatert på de siste trendene og utviklingen innen den grønne sektoren: både innen teknologi og energi, men også innen resirkulering og varehandelen.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng som vil bidra til en grønnere livsstil for folk flest. Selv om vi mener at det største ansvaret ligger hos politikere og store internasjonale selskaper, ønsker vi å opplyse så mange som mulig. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Det gjelder også nettopp deg.

Valgene vi tar som forbrukere påvirker markedskreftene rundt oss. Sammen er vi sterke. Sammen kan vi bidra til forandring. Sammen kan vi endre verden.

Vil du være med?

Dette kan du lese mer om hos oss

Dersom du ønsker å lære mer om det grønne skiftet i energisektoren og grønn teknologi, har du kommet til rett plass. Vi ønsker også å skrive mye om blant annet resirkulering og organisasjoner som tilbyr resirkuleringstjenester.

Et annet felt vi ønsker å vie mye spalteplass til er miljøvennlige og økologiske produkter – slik at det blir lettere for deg å ta grønne valg i hverdagen. Sist, men ikke minst vil vi promotere en miljøvennlig livsstil.

Følg med!

Hold deg oppdatert på siste nytt fra oss ved å lagre denne siden som et bokmerke i nettleseren din. Vi publiserer artikler regelmessig, men prioriterer kvalitet fremfor kvantitet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller innspill. Vi håper at du liker nettsiden vår!