Finn mer informasjon

Finn mer informasjon - Finn mer informasjon

Hvis du vil lære mer om grønn energi og grønne teknologier, finnes det mange gode kilder på nettet. Her på Rymi.no kan du lese mer om dette og alt annet som handler om grønne løsninger som vi trenger i framtiden. I tillegg finner du mange andre gode kilder til informasjon.

Nettsider

Det er mange nettsider som skriver om nettopp grønn teknologi og grønnere livsstil. Her i Norge skrives det også mye om det grønne skiftet, og du kan derfor også finne spennende artikler på nettaviser og hos for eksempel NRK og TV2.

Hvis du vil vite mer om resirkulering og biogass, kan du søke opp avfallshåndteringsselskaper. Eller du kan besøke nettsidene til Biogass Norge eller Milljødepartementet. På nettsidene til ulike biogassanlegg finner du også mer informasjon om anleggenes produksjon.

Økologiske produkter

Vil du lese mer om økologiske produkter, anbefales det å besøke for eksempel nettsiden til Økologisk Norge. Der finner du nyheter, informasjon og kan lese om spennende prosjekter som er på gang.

Støtte til grønne prosjekter

Hvis du har blitt inspirert, og gjerne vil gjøre hjemmet litt grønnere, bør du besøke nettsiden til Enova. Der finner du informasjon om hvilke støtteordninger du kan søke på.

Enova støtter blant annet ulike prosjekter som vannbåren varme, bioovn og biokjel, og de kan gi deg støtte til å montere solceller eller solfanger på huset ditt.

Du får ikke dekket alle utgiftene, men alle monner drar. Enova gir deg dessuten andre gode tips til hvordan du kan spare strøm, og dermed spare både penger og spare miljøet samtidig.

Vi håper også at du kommer tilbake til nettsidene våre for å lese nye artikler etter hvert som de blir lansert, for det skjer veldig mye spennende innenfor grønn teknologi og grønn energi.